logo
Menadžment

Ovdje možete pronaći informacije o menadžmentu Zelenila

Djelatnosti

Saznajte čime se tačno Zelenilo bavi

Prodavnica

Pristupite online prodavnici Zelenila

Aktuelnosti

Saznajte sve o aktuelnostima u Zelenilu

Slobodan pristup informacijama

Ovdje možete pronaći sve informacije koje su dostupne putem slobodnog pristupa informacijama

Usluge trećim licima

Ovdje možete pronaći sve o uslugama koje pružamo trećim licima.

Saradnja sa Ambasadom Slovenije

Donirani računari i razmotrena mogućnost dalje saradnje

pic1

Da je "Zelenilo" na pravom putu i da im je u fokusu zadovoljstvo građana i zaštita životne sredine kroz ozelenjavanje Podgorice, glavnog grada Crne Gore, prepoznala je i Ambasada Republike Slovenije u Crnoj Gori.

               Izvršni direktor "Zelenilo" d.o.o. Podgorica Petar Krivokapić sastao se sa ambasadorkom Slovenije Bernardom Gradišnik, a tom prilikom razmijenili su važna iskustva i namjere da se u narednom periodu intenzivira saradnja po pitanju očuvanja životne sredine.

               Primarno, potpisan je Ugovor kojim je Ambasada Republike Slovenije donirala Zelenilu računarsku opremu za potrebe ostvarivanja bržeg i efikasnijeg poslovanja Društva, a ovim povodom Krivokapić je izrazio zahvalnost: "Ova, za nas, vrijedna donacija doprinijeće lakšem i bržem poslovanju Zelenila, a sardnja sa Ambasadom Republike Slovenije pospješiće poslovonje i na drugim poljima. Zadovoljstvo mi je što ambasadorka Gradišnik dijeli moje mišljenje da je zaštita životne sredine ključan faktor za bolje sjutra te iskazujem nadu da će se ova saradnja i u budućnosti nastaviti kroz razne projekte ozelenjavanja Glavnog grada."

               Ambasadorka Slovenije Bernarda Gradišnik izrazila je zadovljstvo što je ambasada donacijom pomogla Zelenilu. "Složili smo se da zajedno radimo na tome da se u Podgorici osnuje park koji će biti bogat lipama." Ambasadorka Slovenije je istakla da je "list lipe simbol Slovenije, a kao medonosna vrsta stabla može dati veliki doprinos očuvanju životne sredine."

               Ambasada Republike Slovenije raspoložena je da pomogne u izgradnji novog parka koji će biti prepoznatljiv po lipama, a koji će biti dom jednom od najvažnijih i najkorisnijih insekata, pčelama.  

               Ambasadorka je takođe podsjetila da je na inicijativu Slovenije, 20. maj bio proglašen Svjetskim danom pčela i da Slovenija ovaj datum svake godine obilježava širom svijeta, pa i u Crnoj Gori, pa bi bilo lijepo da do tog datuma sledeće godine pokušamo realizovati ovaj projekat.

                 Ambasadorka je istakla zadovoljstvo zbog saradnje sa Zelenilom i izrazila nadu da će se zajednički projekti kojima ćemo doprinositi očuvanju životne sredine i unapređenju urbanih zelenih površina biti nastavljeni.

pic1

Impozantne brojke i rezultati

Prva godina mandata

pic1

Saradnja sa Ambasadom Slovenije

Donirani računari i razmotrena mogućnost dalje saradnje

pic1

Blok 6 dobio novi park

Nova zelena oaza u Bloku 6

pic1

Saradnja u okviru inicijative "Boranka"

Razmotreni mogućnosti saradnje

Društvene mreže

logo